25.08.2019 |
clicama

El "Circo Raluy Legacy" torna a Mollet

S'instal·la al Parc ca l'Estrada on oferirà 12 funcions fins al 13 de maig

El "Circo Raluy Legacy" torna a Mollet

El Circo Raluy Legacy presentarà a Mollet del Vallès, del 3 al 13 de maig un espectacle que combina la tradició i l'essència del circ autèntic amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. Un show que, tal com ens explica Louisa Raluy, codirectora de l'espectacle i quarta generació de la família Raluy, és un "espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre's"
L'experiència del Circo Raluy Legacy, que s'ha instal·lat al Parc de ca l'Estrada no finalitza amb l'espectacle. L'encant dels carruatges retro, senya d'identitat de la família Raluy, fan que visitar el circ sigui una oportunitat única per viatjar en el temps: carruatges de principis de segle, la carpa, la cafeteria ubicada en una de les caravanes, l'orgue que data de 1912... estem davant d'un autèntic circ-museu
Durant aquest últim any, el circ ha recorregut més de 40 ciutats, ha ofert més de 500 funcions i ha fet gaudir a més de 300.000 espectadors. Són dues hores d'espectacle, ens indica la Louisa Raluy, on la gent s'ho passa fantàstic.
L'espectacle compta amb l'actuació dels membres de la família de Luís Raluy, el patriarca, Niedziela i Emily Raluy i un conjunt d'artistes internacionals amb actuacions de gran impacte.
La venda d'entrades es realitza a través de la web www.circoraluy.com o a les taquilles del circ, obertes de 11.00 a 13.00 i a partir de les 15.00, de dijous a diumenge.

Comentarios