22.01.2020 |
clicama

Cinc joves del Baix Vallès reben una beca d’anglès Cambridge School per al curs 19-20

Cinc joves del Baix Vallès reben una beca d’anglès Cambridge School per al curs 19-20

L’acte oficial de lliurament de la 3a edició de beques d’anglès Cambridge School va tenir lloc el dijous 6 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i dels seus familiars, dels professors dels instituts i autoritats en funcions dels diferents ajuntaments. Enguany s’han concedit una vintena de beques a joves de diferents poblacions del Vallès Oriental, cinc de les quals són per alumnes de poblacions del Baix Vallès. Es tracta d'Hadamou Kanoute (Institut de Mollet del Vallès), Amira Muñoz Carnicé (Institut Gallecs), Paula Annabelle Carcelén Paredes (Institut Aiguaviva), Giulia Emmanuelle Martins Barbosa (Institut Torre Malla) i Ana Mixoy Volante ( Institut La Sínia).

Aquesta 3a edició del programa de beques serveix per consolidar una iniciativa de caràcter social de la qual ja s’havien beneficiat prop de 40 alumnes de la comarca en edicions passades, i que ha estat valorada molt positivament per alumnes, professors i institucions. En paraules de Sarah Edge, directora general de Cambridge School: “Aquest programa és possible gràcies als esforços dels professors i caps de departament d’anglès dels diferents centres, al suport de les poblacions participants i, sobretot, gràcies a la il·lusió i motivació dels alumnes becats. L’objectiu d’aquesta beca és propiciar les condicions perquè aquests alumnes puguin potenciar les seves capacitats, en un període que és clau per a la seva formació i per a la preparació de la seva vida professional”.


L’alcalde en funcions de Granollers, Josep Mayoral, també ha intervingut en la cerimònia de lliurament de beques, i durant la seva intervenció ha posat en rellevància la importància dels idiomes en la formació professional i personal en el món actual, i també ha destacat l’important paper d’iniciatives com aquesta en la creació i reforçament del teixit social de la nostra comarca.


Les beques Cambridge School s’adrecen a alumnes de 4t d’ESO d’instituts públics de les poblacions on Cambridge School té escola, i tenen per objectiu donar un impuls a l’anglès en alumnes que presenten gran motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua. Consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 10 escoles de Cambridge School, i inclouen la gratuïtat de la matrícula, el cost del curs i el pagament dels llibres, arribant a un import aproximat total de 1100 € per beca.

Comentarios