10.07.2020 |
clicama

El Cicle d’Arts i Escena es reforça amb una oferta més àmplia

Una exposició al Museu Abelló per commemorar l’Any Brossa, el desè aniversari del Lledoner o la programació de cinema de la Sala Fiveller destaquen en l’oferta
A Can Gomà, tindrem la comèdia Al sostre, de Nigel Planer, protagonitzada per Oriol Grau
A Can Gomà, tindrem la comèdia Al sostre, de Nigel Planer, protagonitzada per Oriol Grau
El Cicle d’Arts i Escena es reforça amb una oferta més àmplia

La nova edició del Cicle d’Arts i Escena es reforça aquest any amb una major oferta: destaquen els musicals, la programació familiar de la Xarxa, una exposició per commemorar l’Any Brossa al Museu Abelló, el desè aniversari d’El lledoner i la nova programació de cinema comercial a la Sala Fiveller.

Avui s’han donat a conèixer alguns dels elements més destacats d’aquest cicle que s’inicia aquest cap de setmana i es mantindrà fins al mes de gener.

Aquest dissabte es posa en marxa la temporada de cinema comercial i familiar de la Sala Fiveller, que es podrà veure en les setmanes vinents, amb títols com Érase una vez en Hollywood, El Rey León, Toy Story 4, Jocker o Mientras dure la guerra.
Arts i Escena, però, no només contempla aquesta programació en l’Àmbit de les Arts Visuals sinó que recull la programació de cinema temàtic del Lledoner (dedicat a la comèdia francesa).

En l’àmbit de les Arts escèniques el primer espectacle teatral serà Impro Horror Show, el divendres 15 de novembre al Mercat Vell, organitzat per Joventut. Pel que fa a la temporada de teatre a Can Gomà, tindrem la comèdia Al sostre, de Nigel Planer, protagonitzada per Oriol Grau (16 de novembre a Can Gomà); el cabaret Cándida d’Anna Tamayo (29 de novembre a La Marineta); i el musical Bed & Breakfast, de la molletana Laia Fort (14 de desembre a Can Gomà).

Com és habitual, també es fa difusió dels espectacles familiars organitzats per la Xarxa, que enguany es fan en un nou horari a les 12 del migdia, els diumenges 24 de novembre, 15 de desembre i 12 de gener.

En el camp de les arts plàstiques destaca que el pròxim 21 de novembre, el Museu Abelló inaugurarà l’exposició No em va fer Joan Brossa, de cabosanroque, que coincideix amb el final de la commemoració de l’Any Brossa. El Museu continua també amb la seva programació als espais de L’Aparador (Apologia de la mala herba) i El Racó de l’Artista (Kokoro).

Pel que fa a les arts plàstiques, el 18 de desembre, s’inaugurarà a La Marineta l’exposició Julià Mateu, el pintor de les gotes blanques.

Finalment en el la disciplina de les arts visuals destaquen el 18è Festival Al Ras Bluegrass & Old Time Music, el 9 de novembre a Can Pantiquet (canvia l’espai habitual del Mercat Vell per la proximitat amb la celebració d’eleccions), i els diferents concerts per celebrar el desè aniversari del Lledoner: el molletà Pele MacLeod (15 de novembre), Sam & la Banda dels reptes (13 de desembre) i Saxplosion amb Big Dani Pérez (17 de gener).

Un any més, l’Associació Musical Pau Casals, oferirà un concert de Fi d’Any, el dissabte 28 de desembre, al Mercat Vell.

El Cicle d’Arts i Escena es reforça amb una oferta més àmplia
comentaris