18.01.2021 |
clicama

El Casal Cultural torna a posar en marxa el Cinema a la fresca amb “Cinema Paradiso”

El Casal Cultural torna a posar en marxa el Cinema a la fresca amb “Cinema Paradiso”

El Casal Cultural de Mollet normalitza aquest mes de setembre la seva activitat en l’àmbit de l’organització d’actes culturals i socials de diversa mena. Aquest divendres, 18 de setembre, tona a posar en marxa la seva activitat de Cinema a la fresca amb un sopar al Jardinet i projecció posterior de l’aclamada pel·lícula de Giuseppe Tornatore, “Cinema Paradiso”. L’activitat s’iniciarà a les 20.30 h de divendres i el preu és de 20 euros. Aquesta activitat igual que altres que organitzarà El Casal al llarg dels mesos de setembre i octubre inclourà les limitacions i mesures de seguretat pròpies de la lluita contra la Covid-19.

Cinema Paradiso, cinta italiana de 1998, és considerada com una de les millors històries d’amor pel cinema que s’han fet mai. Per aquest motiu després del confinament va ser la pel·lícula escollida per molts cinemes comercials per retornar a la seva activitat.

Cinema Paradiso narra la història de Salvatore, un nen d’un poblet italià en el qual l’únic passatemps és anar al cinema. Subjugat per les imatges en moviment, el noi creu cegament que el cinema és màgia; però, un dia, Alfredo, l’operador, accedeix a ensenyar-li a la petita els misteris i secrets que s’amaguen darrere d’una pel·lícula. Salvatore va creixent i arriba el moment en què ha d’abandonar el poble i buscar-se la vida.
Trenta anys després, rep un missatge, en què li comuniquen que ha de tornar a casa

El Casal Cultural torna a posar en marxa el Cinema a la fresca amb “Cinema Paradiso”
comentaris