10.07.2020 |
clicama

El carter i la cartera reial recullen les cartes dels nens als Reis d'Orient que arriben diumenge a Mollet

El carter i la cartera reial recullen les cartes dels nens als Reis d'Orient que arriben diumenge a Mollet
El diumenge 5 de gener, els Reis d’Orient vindran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Un any més, els Reis Mags arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.08 h. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada per Mollet. Aquest divendres i aquest dissabte el carter reial seguirà a la Rambla Balmes per recollir les cartes dels nens i nenes de Mollet. També podreu trobar avui i demà el patge xumet  que recull els xumets dels més petits. La cartera de Ses Majestats els Reis d'Orient serà present dissabte i fins i tot el diumenge al matí a la masia de Can Borrell.

El recorregut dels Reis Mags serà el mateix que els darrers anys: carrer de Berenguer III, Plaça Catalunya, Avinguda de la Llibertat, Plaça Major (19.10 h aprox.), Avinguda de Burgos, Avinguda de Jaume I i Avinguda d’Antoni Gaudí.

A la Cavalcada hi haurà les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet, del Carter Reial, dels tres Reis, i el camió Carboner que comptarà amb una nova plataforma cedida per l’Associació de Veïns de Santa Rosa, els camions dels bombers i les ambulàncies. Durant la desfilada, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals que, enguany, coincidint amb el seu 30è aniversari, serà l’encarregada d’anar a escortar els Reis a l’andana de l’estació de Mollet-Sant Fost.

En total hi participaran 300 persones, hi haurà 90 quilos de carbó i es llençaran 1.650 quilos de caramels aptes per a celíacs. A més no són transgènics i els colorants són d’origen natural.

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la Plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i amb una coral formada per uns 80 alumnes de tercer i quart de primària del Col·legi Lestonnac.

El carter i la cartera reial recullen les cartes dels nens als Reis d'Orient que arriben diumenge a Mollet
comentaris