25.08.2019 |
clicama

El Carnestoltes arriba a Mollet i inicia la disbauxa

El Carnestoltes arriba a Mollet i inicia la disbauxa

El Carnestoltes va arribar aquest diumenge a Mollet amb el Ball del Barraló i va donar llum verda a onze dies de disbauxa. Molts van ser els veïns de la ciutat que al migdia, aprofitant el bon dia que feia, es van acostar a la plaça Prat de la Riba per presenciar la ballada que l'Esbart Dansaire de Mollet va recuperar l'any 2004 i que es balla per donar la benvinguda al Carnestoltes i al seu seguici. Enguany l'espectacle es va poder seguir per primera vegada a través del llenguatge de signes.

A partir d'aquest dimarts El Carnestoltes visitarà les escoles de la ciutat juntament amb Pep Callau i Els Pepsicolen. Fins al divendres 1 de març els nens i nenes li donaran la benvinguda ballant i cantant.

El Carnestoltes també serà rebut dijous (17 h) a la Sala d'Actes del Casal Cultural on també es farà el tradicional concurs de truites i la desfilada de disfresses.

El diumenge 3 de març, es durà a terme la tradicional rua seguida del judici del Carnestoltes a càrrec de la Cia Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle també es podrà seguir a través del llenguatge de signes.

Comentarios