Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Cap de setmana de teatre a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE

Avui comença el Festival de Teatre de la Llagosta
Avui comença el Festival de Teatre de la Llagosta
Cap de setmana de teatre a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.

A la plaça d’Antoni Baqué, es desenvoluparan diverses propostes teatrals. Demà dissabte al migdia, es podrà veure Ai rateta rateta, de la Companyia el Replà, una història diferent del tradicional conte La Rateta presumida. A les 18 h, serà el torn del primer 3 de Cabaret, amb Ken Cia, Improtopia i dues propostes a càrrec de companyies locals.

Diumenge, a les 12 h, serà el torn de Ricky, el professor de tennis, que donarà unes classes molt particulars d’aquest esport. A les 18 h, hi haurà la segona sessió de 3 de Cabaret amb Pablo Super Star, Can Ducks fly i una nova mostra dels grups locals.

L’altre escenari de la programació del festival serà el Centre Cultural. Demà dissabte, a les 20.30 h, es representarà Rhümia, dirigida per Martí Torras Mayneris. La proposta va més enllà d’un espectacle de circ que vol ser un cant a l’esperança i a la necessitat de riure.

Diumenge, per tancar 3 DE TEATRE, la companyia Impro Barcelona portarà a escena Comand Impro, una proposta inspirada en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch, que, amb el seu equip, seran capaços de tot per fer riure el públic. L’obra començarà a les 20 h.

PROGRAMA DEL FESTIVAL

Comentarios