18.02.2020 |
clicama

Canvien l'itinerari de la rua del Carnaval de Mollet pels problemes de El Tabaran

Un tram de l'Avinguda Llibertat està tancada pels problemes a l'edifici

La rua no passarà per l'Avinguda Llibertat
La rua no passarà per l'Avinguda Llibertat
Canvien l'itinerari de la rua del Carnaval de Mollet pels problemes de El Tabaran

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit canviar l'itinerari de la Rua de Carnaval a causa dels problemes de El Tabaran que obliguen a tallar una de les voreres de l'Avinguda Llibertat, un dels punts on estava previst fins ara que passés la desfilada festiva.

La Rua de Carnaval de Mollet, que es farà el diumenge 11 de febrer a partir de les 16.30 h amb la participació d'una quinzena de comparses, arrencarà des d'on estava previst, a l'avinguda de Gaudí, i continuarà per l'avinguda de Jaume I.

Per facilitar el recorregut dels vianants, atès que hi ha un tram de vorera de l'avinguda de la Llibertat tancat, aquest any la Rua de Carnaval no desfilarà pel carrer Berenguer III ni per l'avinguda de la Llibertat, sinó que ho farà per l'avinguda de Burgos, per l'avinguda de Badalona i acabarà, com sempre, a la plaça de Pau Casals. En aquest punt és on se celebrarà el Judici del Carnestoltes, a càrrec de Carnamolles i el Ball de Diables. Tot seguit hi haurà el lliurament dels premis de la Rua.

El Carnaval 2018 de Mollet es tancarà el dimecres 14 de febrer amb l'Enterrament de la sardina, a les 17.30 h al Mercat Vell, i amb la cercavila de dol fins a la plaça de l'Artesania, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de Carnamolles, l'AAVV de la Fira d'Artesans i el Grup de Saxos de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Comentarios