13.08.2020 |
clicama

Can Pantiquet s’omple aquest dissabte de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’

Can Pantiquet s’omple aquest dissabte de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’

Mollet acull aquest dissabte la 18a edició del Bluegrass & Old Time Festival, un esdeveniment únic per als aficionats a la música tradicional americana reconegut a escala europea. L’associació Al Ras, que ha organitzat el festival des dels seus inicis, portarà a l’escenari de Can Pantiquet sis agrupacions que interpreten des del més pur bluegrass i folk a fusions musicals amb personalitat pròpia.


El públic podrà gaudir de les bandes des de les cinc de la tarda fins a les onze de la nit. Al Ras House Band & Clogging Dancers obre el festival i el segueix la Bum Ditty, el grup barcelona bluegrass KIDS, Silky Ramblers, els francesos Mando Duo i el mite de la mandolina americana Jeff Scroggins & The Scroggdogs. En acabar els concerts, els intèrprets acomiaden l’esdeveniment amb una Jam Final.


Encara que aquesta és la 18a edició del festival, l’aventura va començar fa més de 20 anys, quan un dels promotors del festival Lluís Gómez tocava amb un grup de bluegrass a Gallecs.


En els darrers anys el festival se celebrava al Mercat Vell, però enguany per motius de la coincidència de les Eleccions Generals el diumenge i que aquest espai s’utilitza com local electoral es va decidir traslladar-lo a l’espai de Can Pantiquet.

Can Pantiquet s’omple aquest dissabte de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’
comentaris