26.01.2020 |
clicama

Can Gomà acull la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes

Can Gomà acull la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes

La Irmandade a Nosa Galiza de Mollet del Vallès organitzada aquest cap de setmana la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes. Com va passar l'any passat la festa se celebrarà al pati de la seva seu social situada al recinte de Can Gomà (C/Castelao, 2).
L'acte d'inauguració serà aquest divendres dia 14, a les 20h, amb els parlaments a càrrec de les autoritats i l'actuació de la Banda de Gaites de la Irmandade i el grup de música tradicional Ravachol.


Al llarg del dissabte i el diumenge passaran per l'escenari instal·lat al pati diferents grups de música i ball tradicional. Entre els participants, el quadre flamenc del Centro Andaluz o el grup de dansa del Centro Aragonés de Mollet del Vallès. Pel que fa al dissabte a la nit a partir de les 20.00 actuarà el grup de música tradicional Violia, vingut des de Vigo, i posteriorment  hi haurà revetlla a càrrec del grup "Paris La Nuit".


El diumenge al matí, hi haurà la presentació del llibre "Manuel López López, o gaiteiro do Poso" a càrrec d'Ivan Costa i Sergio Cobos, sobre la figura d'aquest gaiter que va amenitzar les festes de l'entorn de la comarca dels Ancares (Lugo) amb un estil únic.


L'acte de cloenda serà a càrrec de la Banda de Gaites de la Irmandade el diumenge a partir de les 18.00h. Durant tot el cap de setmana estarà instal·lada una pulperia al pati de Can Gomà on es podrà degustar els productes de la gastronomia gallega.

Comentarios