28.10.2020 |
clicama

Can Gomà acull la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes

Can Gomà acull la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes

La Irmandade a Nosa Galiza de Mollet del Vallès organitzada aquest cap de setmana la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes. Com va passar l'any passat la festa se celebrarà al pati de la seva seu social situada al recinte de Can Gomà (C/Castelao, 2).
L'acte d'inauguració serà aquest divendres dia 14, a les 20h, amb els parlaments a càrrec de les autoritats i l'actuació de la Banda de Gaites de la Irmandade i el grup de música tradicional Ravachol.


Al llarg del dissabte i el diumenge passaran per l'escenari instal·lat al pati diferents grups de música i ball tradicional. Entre els participants, el quadre flamenc del Centro Andaluz o el grup de dansa del Centro Aragonés de Mollet del Vallès. Pel que fa al dissabte a la nit a partir de les 20.00 actuarà el grup de música tradicional Violia, vingut des de Vigo, i posteriorment  hi haurà revetlla a càrrec del grup "Paris La Nuit".


El diumenge al matí, hi haurà la presentació del llibre "Manuel López López, o gaiteiro do Poso" a càrrec d'Ivan Costa i Sergio Cobos, sobre la figura d'aquest gaiter que va amenitzar les festes de l'entorn de la comarca dels Ancares (Lugo) amb un estil únic.


L'acte de cloenda serà a càrrec de la Banda de Gaites de la Irmandade el diumenge a partir de les 18.00h. Durant tot el cap de setmana estarà instal·lada una pulperia al pati de Can Gomà on es podrà degustar els productes de la gastronomia gallega.

Can Gomà acull la XL edició de la Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes
comentaris