06.06.2020 |

La Berenguera dobla paradistes amb el Mercat de l'Euro

La Berenguera dobla paradistes amb el Mercat de l'Euro

La 17a edició de La Berenguera ha esta un èxit i ha superat a d'altres edicions doblant el nombre de paradistes, sent enguany una trentena. La fira d'articles antics, que va tenir dissabte, està organitzada per l'Associació de Comerciants del carrer Berenguer III i l'Associació de Col3leccionistes de Mollet i Comarca. Consulta la galeria d'imatges

El carrer Berenguer III va omplir part de les dues voreres amb una trentena de paradistes, una xifra que dobla el nombre de firaires que en anteriors edicions havien pres part. L'augment s'explica perquè enguany La Berenguera s'ha trasnformat en un Mercat de l'Euro. "És una fira que no acabava d'arancar. Creiem que el canvi ha estat positiu perquè hem doblat els paradistes", admet la presidenta de l'Associació de Col·leccionistes i Comarca, Montserat Cabarrocas, que remarca: "Els venedors també han pogut vendre articles, a més, a bon preu, a un euro gran part".

La Berenguera és una de les activitats anuals de l'Associació de Col3leccionistes de Mollet i Comarca, que enguany celebra 25 anys. 

La Berenguera dobla paradistes amb el Mercat de l'Euro
comentaris