Sábado. 25.11.2017 |
El tiempo
Sábado. 25.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Arranca el festival de les arts de Gallecs

De Viu en Viu barreja músiques diverses amb pintura i gastronomia

 

De Viu en Viu
De Viu en Viu
Arranca el festival de les arts de Gallecs

Aquest dissabte 8 de juliol Gallecs estrena un nou punt de trobada cultural: es tracta del De Viu en Viu, el festival de les arts de Gallecs, una iniciativa de l'Associació Veïnal de l'Espai de Rural de Gallecs.
El de Viu en Viu començarà a les 7 de la tarda i serà molt variat i eclèctic: concerts experimentals a l'església, pintura, un sopar popular amb cuines del món i concerts i discjòqueis molt diversos. Tot unit, ens explica Pol Ansó, pel fil comú del respecte a l'espai natural i a la interculturalitat. "Tots els que venen tenen un compromís amb el medi ambient i la diversitat", explica Ansó. En el de Viu en Viu participen Jaume Arnella, el CEM Maria Grever, Nigul, Dakka Merrakchia, Zamora, Dj Choplin, Raul Naro feat Alexey, Dj Modyo, Mr Jimmy Dj i Funk Station,

La nova proposta es va posar en marxa arran de què moltes i variades persones s'acostessin a Gallecs proposant desenvolupar activitats artístiques de diverses disciplines. Des de l'Associació Veïnal van decidir convocar una sèrie de reunions quinzenals obertes per a debatre sobre les possibilitats reals que teníem de portar-ho a terme de manera sostenible i satisfactòria. Fruit de les quatre trobades, va néixer aquest festival que neix amb la voluntat de tenir continuïtat en els pròxims anys.

Comentarios