Jueves. 23.11.2017 |
El tiempo
Jueves. 23.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Arranca el 3r Cicle de Teatre de Tardor a la Fiveller

El cicle s'iniciarà amb "El bloqueig de l'escriptor", una producció pròpia de El Tràmvia de Mataró

"El bloqueig de l'escriptor", una producció pròpia de El Tràmvia de Mataró
"El bloqueig de l'escriptor", una producció pròpia de El Tràmvia de Mataró
Arranca el 3r Cicle de Teatre de Tardor a la Fiveller

La Sala Fiveller de Mollet ja té llest el seu 3r Cicle de Teatre de Tardor. Enguany el cicle oferirà un total de sis obres entre el diumenge 17 de setembre i el diumenge 29 d'octubre, totes elles a càrrec de companyies amateurs del Vallès Oriental o comarques veïnes. Totes les funcions es faran a les 18 hores amb un preu de sis euros.
El Cicle arranca el diumenge 17 de setembre amb "El bloqueig de l'escriptor", una producció pròpia del Grup de Teatre El Tràmvia de Mataró i es tancarà el 29 d'octubre amb una escenificació del clàssic d'Àngel Guimerà, Terra Baixa. Es tracta d'una representació a càrrec del Grup del Casino de Caldes.
En aquest tercer cicle també es podrà veure el 24 de setembre "Penjats", una obra a càrrec de la Cia de Teatre del Nord de Granollers sobre la base de textos de El Tricicle.
El Diumenge 8 d'octubre arriba a la Sala Fiveller "M'agrades a les fosques", una obra de Rosa Ponsarnau a càrrec de la companyia 8 de Terrassa.
Els espectadors molletans també podran gaudir d'una obra d'un grup local: serà el dia 15 d'octubre en què la Colla de Veterans del Ball de Gitanes de Mollet escenificaran "M'esperaràs?", de Carles Alberola. El diumenge següent el grup de Teatre del Segle XX de Sant Fost posarà en escena la seva producció "Overbooking".

Comentarios