28.10.2020 |
clicama

Un any històric per la comparsa de l’AV Santa Rosa

A més del primer premi del Carnaval de Mollet han obtingut dues segones posicions en rues de poblacions del Maresme
santa rosa
santa rosa
Un any històric per la comparsa de l’AV Santa Rosa

Aquest 2020 ha estat un any històric pel Carnaval de l'AV Santa Rosa amb la comparsa de dracs i vikings Einhejar, segons explica Marçal Abadia Pastor. Per participació en diferents carnavals i també pels bons resultats obtinguts.

Enguany per primera vegada la comparsa va participar en la rua de Vilassar de Mar on es va aconseguir el 2n lloc. “Des de l'organització van quedar molt contents amb la participació de la comparsa molletana, comunicant que ens esperen pel proper Carnaval”, explica Marçal Abadia.

La segona actuació va ser al Carnaval de Mollet on els dracs i vikings de la comparsa van obtenir el premi Ajuntament de Mollet a la millor comparsa local, per un valor de 800 euros. És la 9a vegada que han guanyat aquest primer premi.

A més a més el passat 29 de febrer van participar en el Carnaval de l'Alt Maresme (Pineda i Calella) amb 27 comparses més i per primera vegada van aconseguir quedar entre les 10 millors comparses, concretament en 5a posició.

Finalment, i com darrera actuació del Carnaval 2020, aquest passat dissabte van visitar Tossa, a la Ressaca del Carnaval on van obtenir un 2n lloc.

Un any històric per la comparsa de l’AV Santa Rosa
comentaris