29.05.2020 |
clicama

Agustí Vehí presenta 'Torn de nit'

Una novel·la de policies que vol descobrir la persona que hi ha rere els uniformes .
Agustí Vehí presenta 'Torn de nit'

L'escriptor Agustí Vehí va presentar dimecres la seva última novel·la, 'Torn de nit' davant l'alumnat dels cursos de català a la Biblioteca Can Mulà. L'acte va ser organitzat per la Llibreria Illa, Editorial Alrevés, Biblioteca Can Mulà i Servei Local de Català de Mollet (CPNL).

Vehí va explicar com en el rerefons d'aquesta història sempre hi ha la societat en què vivim. 'Torn de nit' és una petita història sobre els policies. "És una reflexió irònica que descobreix com darrere l’uniforme hi ha una persona, que té dies bons i dies dolents, com tothom. És una reflexió irònica, però molt tendra també".

L'autor va explicar que ell ha viscut tres moments importants des que va entrar a la guàrdia urbana, l’any 1982. El primer, amb els ajuntament democràtics, a l’època de la transició. El segon, amb la institució del cos dels mossos d’esquadra. I el tercer, amb el canvi tecnològic que hem viscut. “Quan vaig començar anàvem amb una Olivetti, amb cinc papers de calc. Ara, en canvi, amb el telèfon mòbil vaig informat cada segon. A mi, aquest canvi encara em desconcerta. I ens trobem que els joves estan preparadíssims tecnològicament, però que no saben res de la vida; en canvi, els “cocodrils” no sabem fer anar el correu electrònic, però en sabem molt, de la vida”.


Agustí Vehí presenta 'Torn de nit'
comentaris