23.01.2021 |
clicama

5.000 persones van visitar els Reis d’Orient al Pavelló de Riera Seca

5.000 persones van visitar els Reis d’Orient al Pavelló de Riera Seca

5.000 persones, la majoria nens i nenes, van poder veure i saludar a Ses Majestats al pavelló de Riera Seca, el passat dimarts des de les 17 h fins a les 22 h, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet. Les famílies havien de demanar cita prèvia per visitar als tres Reis d’Orient que en aquesta ocasió, per motiu de les mides contra la Covid-19, es van instal·lar de manera estàtica al pavelló de la Riera Sec. Allà les famílies havien de seguir un circuit marcat per poder-los saludar tot mantenint les distàncies de seguretat.


D’altra banda, segons indica l’Ajuntament la presència del Patge Reial al Mercat Vell els dies 2, 3 i 4 de gener al Mercat Vell també ha funcionat correctament. Més de 3.000 nens i nenes li van entregar les seves cartes. Unes cartes que es podien recollir als comerços del municipi i, un cop emplenades amb el nom i telèfon, s’havien de dipositar a les bústies que hi havia als mateixos establiments. Totes les cartes rebudes han entrat a formar part d’un sorteig de 12 lots de regal, que se celebrarà aquest divendres 8 de gener.


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha valorat positivament aquesta Campanya de Reis després de “dedicar-hi més esforços i més recursos que en altres anys per la delicada situació que estem vivint arran de la Covid-19. Tal com ja vam avançar, Ses Majestats van ser a Mollet del Vallès i els infants de la nostra ciutat els van gaudir amb total seguretat”.


La ciutadania de Mollet va poder seguir l’arribada i la visita dels Reis de l’Orient des de casa a través de Vallès Visió i del canal YouTube de l’Ajuntament de Mollet en un programa especial, Tarda de Reis. Durant tot el dia, més de 41.000 persones van connectar-se a Vallès Visió que va seguir els reis per diferents indrets del Baix Vallès.
En el programa es van poder seguir l’arribada a cavall de Ses Majestats per Gallecs, el Patge Xumet, el discurs del Rei Melcior adreçat als infants de la ciutat, el lliurament de les claus de les llars de Mollet i els tres Reis al Pavelló de Riera Seca durant la nit més màgica de l’any.

5.000 persones van visitar els Reis d’Orient al Pavelló de Riera Seca
comentaris