08.08.2020 |

Del 26 al 29 de juliol Parets del Vallès viurà la festa més esperada, la Festa Major d'Estiu.

La Festa Major d’Estiu de Parets celebra els 40 anys de la Comissió de Festes i els 85 anys del Club Futbol Parets

Roda de premsa Presentació Festa Major d'Estiu
Roda de premsa Presentació Festa Major d'Estiu
Del 26 al 29 de juliol Parets del Vallès viurà la festa més esperada, la Festa Major d'Estiu.

Música, teatre, ball, tallers, proves, diables, gegants i tradicions es donaran cita en 4 dies sense descans per a l'oci al municipi. Tot començarà amb el pregó, de la mà enguany del Club de Futbol Parets que celebra els seus 85 anys i, s'encarregaran d'aquest acte. Seguidament donarà inici la Nit de Teatre al Carrer, amb actuacions com l'esperada Pedra del Diable. A partir d'aquí, ja serà un no parar d'activitats i propostes fins dilluns 29 de juliol, darrer dia de festa. Tot i que la major part dels actes de la Festa Major d'aquest 2019 van ser tancats per l'anterior equip de govern, en aquesta edició s'han posat en marxa algunes iniciatives impulsades per l'actual consistori.
Una de les novetats de la Festa Major d'estiu, serà la recuperació del tradicional esmorzar a Can Serra amb mongeta paretana i botifarra, en comptes de l'entrepà, o el Jazz vermut solidari que recaptarà fons per a l'Associació Parets contra el Càncer. Diumenge de Festa Major, espectacle de playback, amb el grup "La il·lusió no té edat" i el show del mític humorista Jordi LP.
La Festa Major d'Estiu de Parets celebra els 40 anys de la Comissió de Festes i els 85 anys del Club Futbol Parets, que aquests últims seran els que donaran per començada la festa, amb el Pregó.
Així, el govern plural continua la seva aposta pel respecte, la tolerància, el civisme, i per la reducció de l'impacte ambiental, i per això s'han repartit entre els bars del voltant de la plaça de la Vila gots reutilitzables que es podran adquirir al preu d'1 euro. També s'instal•laran, al parc la Linera, dues fonts portàtils d'aigua que funcionaran de manera gratuïta per ajudar a la hidratació, i per intentar reduir el consum d'alcohol o de begudes menys saludables. Es reforçarà el punt lila amb un servei de sensibilització, prevenció i atenció en casos d'agressions sexistes o sexuals, amb la presència de professionals especialitzats, de l'educador de carrer i es posarà a disposició del públic un número de telèfon mòbil que recollirà les trucades de denúncia. Festes segures, netes, respectuoses i lliures d'agressions.

Del 26 al 29 de juliol Parets del Vallès viurà la festa més esperada, la Festa Major d'Estiu.
comentaris