19.01.2021 |
clicama

24.000 persones segueixen el Sona Mollet per Vallès Visió

24.000 persones segueixen el Sona Mollet per Vallès Visió
Més de 24.000 persones van gaudir dels concerts de la cinquena edició del Festival Internacional de Música Anna Villaescusa Rebull- Sona Mollet que va emetre els passats dies 9, 10 i 11 el canal comarcal Vallès Visió. En aquesta edició del Sona Mollet han participat una vintena de músics de renom internacional com Dahoud Salim, Lluc Casares o Xavi Torres al costat d’artistes molletans com la coral ‘Estoc de Veus’.
Segons ha informat Vallès Visió aquestes dades d’audiència que sumen tant les persones que el van seguir a la seva estrena com en la primera reemissió. Així, el concert de jazz, que s’oferia divendres, a les 22.30 h per la televisió del Baix Vallès, va ser seguit per prop de 5.000 persones, mentre que la primera reemissió, dissabte a les 15 h, per més de 3.000.
“Unes dades molt bones que es van repetir en el segon concert, el de piano, que va registrar una audiència de gairebé 8.000 persones en els dos passis”, comenten des d’aquest mitjà.
Diumenge, últim dia d’emissió del festival amb el concert de música de cambra, l’audiència va superar també els 8.000 espectadors
L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha subratllat l’èxit d’aquest festival “que ha estat reconegut per experts de la matèria com un dels més importants de nivell dels què es fan a Catalunya i Espanya. Un èxit que s’ha vist reflectit en l’audiència que ha tingut Vallès Visió i també Ràdio Mollet i que ha permès a moltes més persones accedir a aquest festival”.
Enguany, a causa de les mesures de prevenció de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Mollet va decidir reconvertir el Sona Mollet i donar la possibilitat d’emetre aquest festival a través de Vallès Visió i Ràdio Mollet. 

 

24.000 persones segueixen el Sona Mollet per Vallès Visió
comentaris