22.08.2019 |
clicama

20 anys d'ADIMO

El diumenge hi haurà activitats al matí al Mercat Vell i a la tarda un festival a Can Gomà

Imatge del cartell dels 20 anys de l'entitat
Imatge del cartell dels 20 anys de l'entitat

ADIMO l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Física i Sensorial, de Mollet i Comarca celebra, entre els dies 5 i 12 de novembre, els 20 anys de l'entitat. Per aquest motiu l'entitat ha convocat diversos actes.
El diumenge dia 5 de novembre diumenge, el Mercat Vell es farà amb una xocolatada amb melindros i a continuació un taller de dansa i moviment adaptat a tothom i obert a tota la població a càrrec dels prestigiosos coreògrafs Jordi Cortes i Marisa Brugarolas, tot un luxe tenir-los entre nosaltres, a continuació una paella popular i a la tarda un festival amb diverses peces curtes de dansa integrada amb la col·laboració de l'Escola de Dansa EMM de Mollet del Vallès i per acabar música amb el grup "La niña del Bigote" i un petit refrigeri per acabar la jornada. ADIMO aprofitarà el festival a Can Gomà a la tarda per presentar la peça de Dança integrada "Promena" del duo Jaume&Iris. Amb aquesta peça ADIMO va guanyar el tercer premi el Certamen de Dansa Escena Mobile de Sevilla el passat mes d'abril. El tercer premi era valorat en 500 euros.

I el diumenge següent dia 12 hi haurà una activitat a la piscina municipal de Ca n'Arimon, un repte solidari de nadar en favor de la diversitat que s'ha anomenat "Sumen metres nedant". Es tracta de veure quants metres de piscina es poden sumar al llarg de dues hores.

Comentarios