04.04.2020 |
clicama

Tomate Magique, tota una vida d’experiència

Ronda Can Fàbregas nº 18, local 3 Tel. 93 579 41 22
Tomate Magique, tota una vida d’experiència

En Denis ha dedicat tota la seva vida al món de la restauració, treballant a França amb prestigiosos pastissers i pizzers. Des de fa 14 anys els molletans podem gaudir, sense haver de moure’ns de la nostra ciutat, de les millors pizzes de la zona. La massa, la varietat d’ingredients, les salses elaborades manualment i algun ingredient secret fan que les pizzes de la Tomate Magique siguin úniques.

Actualment disposen d’una àmplia gamma de pizzes, concretament més de 50, i constantment incorporen novetats a la carta per poder arribar al paladar de tothom. Les últimes novetats són la pizza de carn, bacon i tomàquet fresc i la pizza de pollastre, xoriç, ceba confitada i crema de llet. Visita la botiga i emporta’t sense compromís la carta a casa per poder escollir la teva pizza a qualsevol moment.

A més, la Tomate Magique és una pizzera compromesa amb la nostra ciutat. Ja fa uns mesos, alumnes del curs d’Hosteleria que organitza EMFO van visitar l’establiment per conèixer el seu funcionament i les seves característiques. “He obert la porta del negoci a nois joves, emprenedors, i amb ganes de trobar una oportunitat de futur. Van conèixer quin és el funcionament d’un local de restauració i la manera de gestionar el negoci” explica en Denis.

Comentarios