20.01.2019 |
clicama

Wanted Tattoo Studio, artistes del tatuatge

c. Portugal, 4 Tel. 93 579 40 19

Wanted Tattoo Studio, artistes del tatuatge

L'estudi de tatuatge Wanted Tattoo Studio funciona a Mollet des de l'any 2004 i és un punt de referència pels amants del tatuatge no només a Mollet sinó a Catalunya, a Espanya i fins a tot fora de les nostres fronteres.

El motor de l'estudi és l'artista Samuel Sancho, però aquest s'enorgulleix de tenir diferents artistes col·laboradors – cadascun amb el seu peculiar estil- que es combinen amb artistes convidats de procedència nacional i internacional.

Samuel Sancho és un tatuador reconegut pel seu estil realista i pioner en el món del tatuatge des de finals dels anys 90. El 2001 va decidir fer un curs de tatuatges i anar guanyant experiència, fins que el juny del 2004 va deixar el seu treball per dedicar-se plenament al que li donava vida i gaudir completament del que li agrada, tatuar i així va decidir obrir el seu propi estudi de tattoos Wanted Tattoo.
Samuel venia del món dels artistes del grafit al carrer, però la satisfacció va anar creixent quan veia les seves obres d'art que començaven a ser mòbils: "Des d'aquest moment em vaig adonar que aquesta era la meva manera de viure, expressar un sentiment en la pell d'una persona".
El 2008 va començar a assistir a convencions internacionals com les celebrades a Londres, Milà, Roma... per estar sempre al dia de les tendències mundials en la matèria. Els seus anys d'experiència l'han anat decantant cap a un estil cada vegada més realista i d'atenció als detalls que fan que els seus tatuatges siguin cada vegada més fotogràfics.

A Wanted Tattoo Studio, a més a més de tatuatges, també implanten piercings i tenen una assortida botiga on podràs trobar samarretes, dessuadores, joieria i cremes de curació per al teu tatuatge Balm TATTOO. També disposen de Xecs regals perquè facis un regal especial i a mida.
I pels que han tingut una mala experiència amb un tatuatge, el volen modificar o treure, ofereixen també aquest servei. A Wanted Tattoo Studio són punters en tecnologia i utilitzen el làser Ink Hunter Master per baixar intensitat als tatuatges i posteriorment realitzar un cover up o bé per eliminar-los.
El làser Q-Switch utilitza pulsacions de llum làser molt curtes però d'alta potència que trenquen el pigment del tatuatge per a la seva posterior eliminació pel sistema limfàtic i la sang.

Més informació a www.wantedtattoo.es

Comentarios