19.10.2019 |
clicama

Si vols pintar la teva llar, a Comercial Andrés trobaràs de tot

Av. Antoni Gaudí, 11 Tel. 93 593 73 56


Si vols pintar la teva llar, a Comercial Andrés trobaràs de tot

Des de 1986 Comercial Andrés és un referent a Mollet a l'hora de pensar a decorar per primera vegada un espai o donar-li una segona vida amb una redecoració. Ara, quan arriben les vacances, són molts els que s'animen a pintar la seva llar.
Tant particulars com professionals saben que a Comercial Andrés podran trobar les millors marques de pintura i tot el material que necessiten per pintar o redecorar un espai (estucs, vernissos, papers pintats...) a més a més d'un assessorament professional i molt personalitzat.

Des de fa uns mesos, Comercial Andrés ha renovat la seva botiga de l'Avinguda Antoni Gaudí per que puguis realitzar la teva compra de pintures i materials amb major comoditat i en un entorn més agradable, però també per que puguis veure l'impacte que pot provocar en un espai una decoració ben pensada i executada amb imaginació, però també amb rigor i professionalitat.

I si no t'atreveixes a pintar tu mateix a Comercial Andrés, a més de poder adquirir els productes necessaris per redecorar la teva casa o negoci, t'ofereixen també la possibilitat de contractar els pintors més adients per convertir en una realitat allò que tu vols... També, si cal, s'ocuparan d'obres d'altre tipus que puguis necessitar.


Comentarios