21.09.2020 |
clicama

Vi&Vi, moda per dones exigents

Av. Jaume I, 21 Tel. 93 0107118

Vi&Vi, moda per dones exigents

Des del passat mes de desembre funciona a l’Avinguda Jaume I, una nova botiga de roba especialitzada en dones de totes les edats, però que tenen en comú l'exigència de trobar peces de roba molt especials i gairebé exclusives per elles. Es tracta de Vi&Vi.


La propietària de la botiga, l’Eli, ens explica que té roba per dones de totes les edats a partir de 25 anys amb un ampli rang de talles que van des de la 36 fins a la 50. Es tracta de peces de tota mena – pantalons, camises, jaquetes...- que tenen com a denominador comú el seu disseny a la moda i la seva elaboració nacional.


Algunes de les marques que té, com és el cas d’Orange ofereixen samarretes 100% en cotó el qual és ideal per les persones que són al·lèrgiques a les fibres sintètiques o per les dones que aprecien la diferència de textura que aporten les matèries naturals.


L'Eli, que té diversos anys d’experiència en el camp de la moda, ofereix a les seves clientes també un ampli assortit de complements com bosses, cinturons, mocadors o collarets...
No dubtis en visitar Vi&Vi!!

Vi&Vi, moda per dones exigents
comentaris