31.10.2020 |
clicama

No+Vello reforça la seva oferta de depilació amb un làser de díode d’última generació

No+Vello reforça la seva oferta de depilació amb un làser de díode d’última generació

L’establiment de depilació No+ Vello de Mollet s’ha reforçat. Des de l’àmbit humà amb la incorporació de dues operàries amb una gran trajectòria en el món de l'aparatologia de la depilació, al centre de Mollet, la Fani que ve del centre de Badalona i la Maria que ja havia estat a Mollet de 2008 a 2012 i ara ha retornat des del centre de Santa Coloma de Gramanet.... La novetat tecnològica ha arribat al centre del carrer Anselm Clavé amb la incorporació d’un làser díode d'última generació que s’uneix al sistema IPL que ja emprava el centre. En tots dos casos de fotodepilació s’ofereixen tractaments personalitzats, adaptats a les diferents zones corporals, fototip, color i gruix del pèl amb l’objectiu principal d’aconseguir els millors resultats de la manera més segura i eficaç.

La diferència fonamental entre aquests equips és la longitud d'ona a la qual treballen. El Làser díode treballa a una longitud d'ona fixa i IPL és variable. És a dir, el làser sempre va a escalfar els fol·licles que es troben en la mateixa zona amb més profunditat, en canvi IPL treballa a diferents profunditats, podent eliminar tant borrissols foscos com els més clars. En No + Vello aposten per una depilació personalitzada per a cada un dels seus clients i és aquí quan utilitzen un sistema o altre. O tots dos de forma successiva. Quan el pèl és fosc i fort el làser de Díode elimina el borrissol amb gran eficàcia, segons es va avançant el tractament, el pèl s'anirà debilitant, fent que el làser de díode no sigui tan efectiu. Aquest és el moment d'aplicar el tractament amb IPL.
És per això que abans de començar, l'assessora de No+Vello realitza un estudi de la zona tractada i depenent de com es trobi el pèl, aplicarà una tècnica o una altra. En No + Vello garanteixen que s'aconsegueix eliminar el borrissol amb eficàcia.

Habitualment els tractaments de fotodepilació facials, per les seves especials característiques, es realitzen mensualment, mentre que les relatives al cos, llevat en zones amb gran regeneració cel·lular i actives hormonalment, el tractament es realitza cada 45 dies. Segons es va avançant el tractament, el temps entre sessions s'anirà allargant.

S’ha de tenir en compte que el tractament d'eliminació de borrissol a través de llum (làser o IPL) únicament treballa sobre aquells borrissols que es troben en fase de creixement, tots aquells fol·licles que no estiguin actius no seran tractats. És per això, que es necessiten sessions de recordatori, el més habitual és que es realitzin una o dues sessions de repàs a l'any.

No+Vello

No+Vello reforça la seva oferta de depilació amb un làser de díode d’última generació
comentaris