25.09.2020 |
clicama

UPS Access Point, el punt d’arribada de les teves compres per internet

C. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 Tel. 93 579 54 66

UPS Access Point, el punt d’arribada de les teves compres per internet

MBE/UPS-Mollet segueix innovant en serveis seguint les noves demandes de la societat.  Des de fa un temps responent a una demanda dels seus clients, ofereixen el servei UPS Access Point pensant per fer la vida més fàcil a tots aquells particulars que compren a plataformes o botigues per internet com Amazon. MBE/UPS ofereix a tots els molletans la possibilitat  de recollir els seus paquets en un ampli horari que va de les nou del matí a les set de la tarda.

Per donar encara més facilitats, ofereixen també el servei d’entrega a domicili a hores convingudes per un preu mòdic de tres euros el paquet.

Ja fa molt temps que MBE/UPS-Mollet s’ha col·locat al capdavant de la revolució que està representant  la venda per internet de productes de tota mena que cal fer arribar amb rapidesa des dels punts de distribució a casa dels clients finals.

A més a més, com sempre, MBE / UPS-Mollet posa a l'abast de tots els seus clients una de les majors plataformes tecnològiques per al desenvolupament de la seva activitat logística.

El ventall de serveis del centre MBE / UPS-Mollet és molt ampli: aeri, terrestre, marítim, .... No dubti en contactar amb ells davant de qualsevol necessitat que li pugui sorgir.

UPS Access Point, el punt d’arribada de les teves compres per internet
comentaris