22.08.2019 |
clicama

Una trentena d'establiments participen en la IV edició del TapaMollet

Els hostalers participants en la "IV edició del TapaMollet " han preparat una exquisida mostra de les seves especialitats

Imatge promocional de les tapes
Imatge promocional de les tapes
Una trentena d'establiments participen en la IV edició del TapaMollet

L'empresa promotora Movad presenta del 2 al 12 de Novembre la IV edició del "TapaMollet". En aquesta nova edició 28 bars i restaurants de la ciutat oferiran a veïns i visitants les tapes més saboroses i delicioses acompanyades d'una cervesa o un refresc a un preu únic de 2,50 euros. La tapa sola tindrà un preu de 2 euros. "La idea es que tant es pugui triar una cervesa com un refresc – ens explica José Manuel Jiménez Checa de Movad, volem que el TapaMollet també es pugui compartir en família".

Com en les anteriors edicions, els participants al TapaMollet podran omplir un passaport amb sis segells de diferents establiments, votar la tapa que més els agradi i participar en sorteigs d'entrades a Port Aventura. El vot popular determinarà un total de tres hostalers guanyadors.

Els hostalers participants en la "IV edició del TapaMollet " han preparat una exquisida mostra de les seves especialitats molt elaborades, els veïns de Mollet i tots aquells que vulguin participar trobaran on escollir: Tapes d'alta cuina, tradicionals, clàssiques, ... Només cal tenir bona gana, reunir un grup d'amics o a la família i gaudir amb bon humor de la proposta gastronòmica que permet gaudir d'un bon dia de Tapes a qualsevol hora del dia: migdia, tarda o nit, per pocs diners a més de descobrir nous bars i restaurants. "El TapaMollet és una gran acció de Dinamització Hostalera i de reforç Comercial, per que permet generar un volum actiu de persones a la Ciutat", ens comenta en José Manuel de Movad.

Cal recordar que Movad, l'empresa que organitza i promou el TapaMollet, destina el 10% dels beneficis al seu projecte de Salut i Benestar, més informació a www.movad.es

Per altra banda Movad i L'Associació Petits Grans Herois organitzen el pròxim 24 de novembre, a La Sala Fiveller, la jornada "El camí d'una maternitat diferent" on metges, especialistes i famílies de nens Prematurs explicaran com fer millor el dia a dia d'aquests infants i de la família en general.

Comentarios