21.09.2020 |
clicama

Torres Ingeniería obre despatx al carrer Ferrocarril

c. Ferrocarril, 46 Tel. 93 737 61 10

Torres Ingeniería obre despatx al carrer Ferrocarril

Torres Ingeniería, de l’enginyer Vicente Torres, fa més de 12 anys que ofereix els seus serveis a Mollet i arreu d’Espanya. Ara aquest estudi d’enginyeria ha obert despatx en una planta baixa, ampla i oberta, del carrer Ferrocarril de la nostra ciutat. El nou despatx no només s’ha adequat per poder treballar i tirar endavant els nous projectes sinó també com espai d’atenció pels clients. “Es tracta de tenir un lloc on poder atendre a tothom amb comoditat”, ens explica en Vicente mentre ens mostra l’espai que ell mateix ha dissenyat i que presenta alguna particularitat com que tota la instal·lació és exterior en previsió de futures ampliacions.


Torres Ingeniería ofereix a particulars i empreses un ampli seguit de serveis com són la tramitació de les llicències ambientals, l’obtenció de les certificacions energètiques, la legalització d’instal·lacions o bé la creació de nous projectes en reformes o obra nova.


El Despatx de Torres Ingeniería treballa amb xarxa amb altres despatxos d’enginyers i arquitectes de tal manera que pot donar resposta a una amplíssima sèrie de peticions per parts dels seus clients i assumir la direcció de projectes molt diversos.

www.torresingenieria.es

Torres Ingeniería obre despatx al carrer Ferrocarril
comentaris