01.03.2021 |
clicama

Solaraccion, per passar-se a l'autoconsum d'energia verda

Av. Jaume I, 141-143 Tel. 93 159 1595

39-solaraccion
Solaraccion, per passar-se a l'autoconsum d'energia verda

Solaraccion és una empresa especialitzada exclusivament en instal·lacions d'energia fotovoltaica, per particulars, per les empreses i també d'hortes solars. Ells s'encarreguen de totes les gestions vinculades a la implementació de qualsevol nova instal·lació en aquest àmbit, però també són distribuïdors exclusius a Catalunya de l'empresa subministradora d'energia 100% renovable Cox Energy de tal manera que poden oferir paquets molt avantatjosos per tots els clients interessats en l'autoconsum d'energia verda. Així, ens expliquen, poden oferir finançar les noves instal·lacions d'autoconsum a través dels rebuts que es paguen a l'empresa elèctrica.


Aquesta aliança estratègica amb Cox Energy els permet fins i tot aportar solucions per projectes ambiciosos com una nova horta solar. Ells s'encarreguen no només d'executar el projecte sinó, si cal, cercar els inversors necessaris per fer-lo possible... Per descomptat també gestionen la resta de qüestions derivades com la instal·lació de les plaques fotovoltaiques, la gestió dels permisos i la connexió a la xarxa...
A Solaracción són especialistes amb més de 20 anys d'experiència en energies renovables i et poden garantir que el teu projecte d'autoconsum d'energia verda serà viable.

Solaraccion, per passar-se a l'autoconsum d'energia verda
comentaris