06.06.2020 |
clicama

Socarrat, brases sorprenents amb aire mediterrani

Club de tennis Calderí Tel. 684 013 736

Socarrat, brases sorprenents amb aire mediterrani

Anomenar Socarrat a un restaurant és ja tota una declaració de principis. El grup Pitapes ha agafat les rendes del restaurant del Club tennis Calderí, l'ha reformat completament i li ha fet fer un gir de 180 graus en el sentit de poder-lo denominar amb tota propietat "Socarrat". La decoració de l'espai del restaurant, dels interiors però molt especialment dels enormes espais de la terrassa exterior, han adquirit aires mediterranis, que recorden molt a la Mallorca més tradicional, i la cuina s'ha proposat redescobrir una de les arts culinàries més apreciades en aquestes contrades, la brasa.


En Xavier Tutó ens explica que igual que als Pitapes de Mollet i Granollers es van proposar reinventar i sorprendre els clients amb nous conceptes de "Tapes", al Socarrat volen fer el mateix amb els plats cuinats a la brasa. "Li volem donar la volta a la brasa", ens explica.


De la brasa del Socarrat sortiran carns, marisc, peix, verdures i arrossos de primera qualitat vestits en plats que criden poderosament l'atenció i conviden a provar-los. Qui pot resistir-se davant d'un arròs que s'ha batejat com arròs cremós de gamba i peu de porc? Davant d'uns musclos del Delta cuinats a la brasa? Davant d'una presa ibèrica al punt...


Especialment, explica en Xavier Tutó, s'han abocat als arrossos i paelles. "Volem fer uns arrossos divertits", ens explica. Compten per fer-los realitat amb els millors professionals de la cuina i els poden servir en un ambient que convida a gaudir-los amb calma.
A la terrassa del nou Socarrat a més a més d'un espai ampli per taules on dinar o sopar s'ha habilitat una barra exterior per servir copes després de sopar. L'espai, diferenciat del restaurant, està obert a tothom.


Socarrat, brases sorprenents amb aire mediterrani
comentaris