28.10.2020 |
clicama

Simon, tot en material elèctric i de llauneria

Rambla Nova, 14 Tel. 666 92 84 62
Simon, tot en material elèctric i de llauneria

Les nostres llars sovint necessiten reparacions que podem fer nosaltres mateixos: canviar una tapa trencada d’un interruptor, substituir una bombeta fossa, renovar les aixetes del bany que ja s’han fet velles... Tot el material d’electricitat o de llauneria que puguis necessitar el pots trobar a la botiga Simon, de la Rambla Nova.


Simon ofereix als particulars la venda al detall de tota classe de material elèctric i de llauneria des de fa 32 anys. Des de fa uns mesos, arran de la jubilació del seu anterior propietari, la botiga de materials està regentada per en Ferran que té una àmplia experiència com instal·lador i pot oferir a tots els seus clients un bon assessorament sobre els materials que els cal per a les seves reparacions.


El principal punt fort de la botiga és l’amplia varietat d’articles que podem trobar per satisfer al màxim número de clients


La botiga  és diu Simon pel nom del seu primer propietari. Cal dir, però, que Simon és una de les marques amb les que treballa l’establiment  i  ofereix tot el material d’aquest prestigiós fabricant d’endolls i interruptors. Encara avui segueix comercialitzant recanvis per models que en alguns casos fa més de 30 anys que es poden trobar al mercat. També distribueixen primeres marques com Roca o Grohe.


A Simon, també realitzen tota mena de comandes de material que localitzen i posen en mans dels seus clients en molt poc temps.

Simon, tot en material elèctric i de llauneria
comentaris