20.01.2019 |
clicama

Ràdio Taxi Vallès, taxis per totes les necessitats a Mollet i rodalies

Tel. 93 593 74 01 www.taxivalles.com

Ràdio Taxi Vallès, taxis per totes les necessitats a Mollet i rodalies

Ràdio Taxi Vallès és la major cooperativa de taxistes de la comarca. Creada l'any 1982, avui disposa de 33 vehicles que cobreixen l'àrea de Mollet, Parets, Palau i Solità de Plegamans, Sant Fost, Martorelles i Lliçà de Vall.


Aquesta àmplia flota de vehicles, que va des de berlines fins a monovolum de 7 places, que inclou cotxes de diverses marques i gammes fins i tot les de luxe, permet a Ràdio Taxi Vallès poder oferir servei per qualsevol necessitat de transport. Incloses les necessitats especials de persones discapacitades que requereixen vehicles adaptats.


Ràdio Taxi Vallès fa serveis concertats, per empreses i particulars, des de totes les poblacions en les quals té associats i també recull a l'Aeroport.
Gràcies a l'àmplia flota de vehicles que tenen i que aquests estan repartits en punts claus com la parada central de l'Avinguda Llibertat, l'Hospital de Mollet o l'Estació de tren de Mollet-Sant Fost, a Ràdio Taxi Vallès poden oferir als clients gairebé una disponibilitat immediata i agilitat en les recollides. El servei de transport, que es centralitza per mitjà del telèfon 93 593 74 01, obert des de les set del matí fins a dos quarts de nou del vespre, s'ofereix les 24 hores del dia al llarg de tot l'any.

Comentarios