05.06.2020 |
clicama

Prink Mollet es converteix en Tuink

c. Girona, 1 Tel. 93 593 99 00

Prink Mollet es converteix en Tuink

La Margo Jongman és prou coneguda a Mollet. Feia set anys que era al capdavant de Prink Mollet, una franquícia d'aquesta empresa de venda de consumibles per impressores. Des del passat dia 1 de setembre Prink Mollet s'ha transformat en Tuink, encara que possiblement molts clients no se n'adonaran, ja que la Margo segueix al capdavant del seu negoci. On sí que se n'adonaran, és en els preus, ja que la nova marca Tuink és encara més econòmica que l'anterior, però sempre amb la mateixa o fins i tot millor qualitat.
Tuink i la Margo segueixen amb l'objectiu d'ajudar a particulars i empreses a reduir la seva despesa d'impressió i a fer-la més sostenible. El seu primer argument és els descomptes que representen els seus consumibles i els dos anys de garantia dels seus productes, però és que a més a més ofereix preus especials pels negocis i l'entrega és gratuïta per comandes superiors a 50 €. Els clients, a més a més, poden gaudir d'altres serveis com és el servei d'impressió, enquadernació i plastificació.
A Tuink ofereixen a empreses i particulars un servei de reparació d'impressores d'injecció que han batejat com SOS impressores i que pot ser completament gratuït si compres un nou joc de cartutxos.

Prink Mollet es converteix en Tuink
comentaris