17.02.2019 |
clicama

Prink Mollet, un aliat de les empreses

c. Girona, 1 Tel. 93 593 99 00

 

Prink Mollet, un aliat de les empreses

Prink Mollet és la botiga a la ciutat de l'empresa líder a Europa en venda de consumibles per impressores. Tenen consumibles de diverses marques, però també de la seva pròpia on l'estalvi en el consum de tinta pot arribar fins a un 60%.

Són també un molt bon aliat per ajudar a les empreses a reduir la seva despesa d'impressió i a fer-la més fàcil. El seu primer argument és els descomptes que representen els seus consumibles, els dos anys de garantia dels seus productes, però és que a més a més ofereixen preus especials pels negocis. Una sèrie d'avantatges que encara milloren per que a Prink Mollet tenen un servei d'entrega gratuït dels seus productes a partir de compres de 50 euros.


Les empreses, a més a més, poden gaudir d'altres serveis per fer-les més competitives i atractives com servei d'impressió i enquadernació.

A més a més,  recorda que fins el 15 de febrer pots guanyar una càmera waterproof gratis per la compra de cartutxos i tòners a Prink.

I no oblidis que a Prink Mollet a més a més de consumibles per impressores, també podràs adquirir diferents impressores, entre elles la Prink Prima, una màquina multifunció en la qual Prink garanteix el funcionament dels seus consumibles i amb els que es pot obtenir les impressions amb el cost més baix del mercat.