04.06.2020 |
clicama

Players Gastrobar, hamburgueses per llepar-se els dits

Av. Antoni Gaudí, 19 Tel 93 833 76 11

Players Gastrobar, hamburgueses per llepar-se els dits

Des de fa uns mesos a l'Avinguda Gaudí pot gaudir de l'experiència de Players Gastrobar. Es tracta d'una hamburgueseria gastronòmica, de disseny modern, on podràs tastar fins a 14 tipus d'hamburgueses diferents. Totes elles elaborades amb carn 100% vaca, amb un gruix considerable i acompanyades de diferents pans, formatges, cebes caramel·litzades... Les patates són naturals i no congelades. Al Players cada cap de setmana també et faran una proposta d'hamburguesa especial. Fa uns dies van presentar, per exemple, una pizza hamburguesa.


El Players Gastrobar disposa d'una ampla terrassa i també hi podràs trobar una gran oferta de tapes elaborades, entrepans de qualitat i plats combinats.


El restaurant obre des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit i ara han començat a oferir als seus clients un suculent menú, de dilluns a divendres. Ofereixen un primer i segon plat a triar més beguda, postres o cafè per només 9,50 euros.


No oblidis de seguir les seves xarxes socials a Facebook i Instagram. Allà podràs trobar ofertes que no et pots perdre. El dilluns, per exemple, per la compra d'una hamburguesa, la segona et sortia a meitat de preu. El dimarts amb l'hamburguesa podies beure tot el refresc que volies... El dimecres les hamburgueses portaven una tapa gratis...

Més informació al seu Facebook

Players Gastrobar, hamburgueses per llepar-se els dits
comentaris