18.11.2019 |
clicama

Players Gastrobar, hamburgueses per llepar-se els dits

Av. Antoni Gaudí, 19 Tel 93 833 76 11

Players Gastrobar, hamburgueses per llepar-se els dits

Des de fa uns mesos a l'Avinguda Gaudí pot gaudir de l'experiència de Players Gastrobar. Es tracta d'una hamburgueseria gastronòmica, de disseny modern, on podràs tastar fins a 14 tipus d'hamburgueses diferents. Totes elles elaborades amb carn 100% vaca, amb un gruix considerable i acompanyades de diferents pans, formatges, cebes caramel·litzades... Les patates són naturals i no congelades. Al Players cada cap de setmana també et faran una proposta d'hamburguesa especial. Fa uns dies van presentar, per exemple, una pizza hamburguesa.


El Players Gastrobar disposa d'una ampla terrassa i també hi podràs trobar una gran oferta de tapes elaborades, entrepans de qualitat i plats combinats.


El restaurant obre des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit i ara han començat a oferir als seus clients un suculent menú, de dilluns a divendres. Ofereixen un primer i segon plat a triar més beguda, postres o cafè per només 9,50 euros.


No oblidis de seguir les seves xarxes socials a Facebook i Instagram. Allà podràs trobar ofertes que no et pots perdre. El dilluns, per exemple, per la compra d'una hamburguesa, la segona et sortia a meitat de preu. El dimarts amb l'hamburguesa podies beure tot el refresc que volies... El dimecres les hamburgueses portaven una tapa gratis...

Més informació al seu Facebook

Comentarios