24.02.2020 |
clicama

Pazos, tradició en reparació de calçat

C Sol, 50 Tel. 626 270 590

Dues generacions a Pazos
Dues generacions a Pazos
Pazos, tradició en reparació de calçat

José Antonio, l'actual propietari de la botiga de reparació de calçat Pazos, a la cantonada del carrer del Sol amb Anselm Clavé, és la tercera generació en aquest negoci dedicat a donar una nova vida a les teves sabates i botes. Des de fa uns mesos ha agafat les rendes del negoci de la mà del seu sogre, qui l'ajuda i assessora, que es va dedicar això ja per tradició familiar. La seva família ja feia sabates a mida a Galícia ara fa més de 70 anys. D'aquesta tradició sabatera n'és testimoni una col·lecció d'eines per treballar la pell i les sabates que mostren a la seva botiga.
A Pazos reparen sabates – posen soles, tapes o talons, o les cusen si cal...-, i també les adapten als peus dels seus clients. Unes sabates ben adaptades a les nostres característiques, és ben sabut, no només ens permeten caminar millor sinó que ens estalvien molts problemes d'esquena o dolors articulars.
A Pazos, professionals de la pell com són, també reparen bosses de mà, cinturons, cremalleres... Ofereixen, a més a més, serveis complementaris com l'esmolat de ganivets o estisores i també fan duplicats de claus.

Comentarios