21.09.2020 |
clicama

NVA Reformes, obres integrals i renovació d'espais adaptades al seu pressupost

Rambla Pompeu Fabra, 57 Tel. 93 010 43 37

NVA Reformes, obres integrals i renovació d'espais adaptades al seu pressupost

NVA Reformes és una empresa de Mollet, però fan obres integrals a la ciutat i a tot Catalunya de pisos, oficines, botigues, pàrquings, cases...També fan reformes parcials de cuines i banys.

NVA Reformes disposa d'un equip jove, dinàmic i professional amb experiència en diferents àmbits i per aquest motiu pot executar des d'una renovació d'espais en la seva llar o empresa fins a una reforma integral... Tot sense que el client s'hagi de preocupar per res. Oblidis de tot, de contractar fusters, llauners, paletes... Ells s'ocupen de tot des de la planificació i dibuix de la reforma fins a l'entrega final. El client només haurà de triar entre una àmplia gamma de materials i acabats que li oferiran els professionals de NVA Reformes.

L’empresa realitza obres integrals de tot tipus, a tot tipus de preu, adaptant-se al pressupost disponible de forma que podem realitzar obres barates, sense deixar de banda la qualitat de l'obra.

Si està pensant a donar un aire nou a un espai de casa seva, en reformar el bany o la cuina, demani un pressupost sense cap compromís. O, simplement, visiti'ls... A NVA Reformes l'atendran amb la màxima professionalitat i podrà conèixer les seves obres ja finalitzades, i també la seva forma de treballar. Podrà veure que reformen pisos o executen cuines modernes, banys amb personalitat pròpia i amb totes les prestacions que calen per fer d'aquests espais un lloc més còmode.

NVA Reformes, obres integrals i renovació d'espais adaptades al seu pressupost
comentaris