28.05.2020 |
clicama

Nou centre AMG piojillos a Mollet de Vallès

Av. Jaume I, 120  Tel. 697 301 357  http://www.niunpiojomas.es

Nou centre AMG piojillos a Mollet de Vallès

La franquícia AMG piojillos ha obert el seu sisè centre a l'Avinguda Caldes de Mollet de Vallès. Es tracta del primer establiment que hi ha a la ciutat especialitzada a eliminar polls i llémenes amb productes 100% naturals.

AMG piojillos va posar-se en marxa pel problema que es troben moltes mares de necessitar eliminar els polls del cap dels seus fills de forma ràpida i efectiva. És un servei adreçat a les mares que ja estan fartes de batallar amb productes químics que no donen resultat i que a més a més poden ser agressius amb les criatures.

A AMG Piojillos creuen que no cal fer servir productes agressius per poder alliberar-se del malson que representen els polls quan apareixen: malestar en els nens, prohibició de què puguin anar a classe, hores interminables de neteja de cabells, roba, mobles, picors i molèsties pels productes emprats... És per evitar això que el seu mètode sigui 100% natural sense productes tòxics ni pesticides de manera que ho fa inofensiu per a l'ésser humà.

En els centres d'AMG piojillos solucionen el problema en només 90 minuts i a més a més ho fan de tal manera que no serà una mala experiència per als més petits. Ells s'ho passaran bé mentre eliminen el problema i la mare sortirà per la porta amb la seguretat d'haver acabat amb ells.
Si tens un problema de polls, no dubtis: vés a AMG Piojillos i et faran una revisió i un diagnòstic gratuït.

Nou centre AMG piojillos a Mollet de Vallès
comentaris