25.01.2021 |
clicama

NN Perruqueria, respecte pels teus cabells i per la natura

Avinguda Calderó, 54 93 688 43 57

NN Perruqueria, respecte pels teus cabells i per la natura

Des de fa dos mesos, l'Avinguda Calderó acull una nova perruqueria unisex. Es tracta de NN Perruqueria. La nova perruqueria és gestionada per la molletana Neus, amb 20 anys d'experiència com a perruquera, qui ha volgut apostar pel respecte al medi ambient en aquest servei.


La perruqueria, d'aire modern, aposta per la fusta en la decoració i també pel reciclatge de materials com els palets. Això fa que la perruqueria adquireixi una lluminositat, una claror, i una calidesa que la distingeix d'altres establiments de bellesa.


La Neus ha apostat per treballar a la perruqueria amb productes de la casa Matrix que no contenen productes agressius pel cabell com l'amoníac, els sulfats o els parabens. Alguns dels productes de cura del cabell que empra també estan lliures de silicones.
NN perruqueria ofereix tots els serveis, per dones, homes i nens, com tall, tractaments de color – entre ells els de fantasia- recollits, maquillatge, a preus molt competitius, entre altres.


Aquests dies, aprofitant que s'ha acabat l'estiu i els cabells tornen molt malmesos a conseqüència del sol i de l'aigua del mar o la piscina, la Neus recomana uns tractaments especials per la seva recuperació, enfortiment i nutrició.

NN Perruqueria, respecte pels teus cabells i per la natura
comentaris