14.08.2020 |
clicama

El niu de l'Art, el lloc on es fan realitat les idees

c. Anselm Clavé, 31 Tel. 93 182 27 95

El niu de l'Art, el lloc on es fan realitat les idees

Passant per davant de la botiga El niu d'Art podem veure un munt de peces que semblen sortides d'antiquari: marcs d'aspecte envellit, caixetes metàl·liques amb aspecte d'haver passat molt temps en el fons del mar, objectes amb aparença d'acabar d'arribar d'un indret exòtic... En realitat tot són treballs manuals que s'han fet amb els productes que es venen a la botiga i seguint les tècniques que la seva propietària, la Montse Garcia ensenya.
La Montse Garcia és una professional amb trenta anys d'experiència en el sector dels treballs manuals i des de fa temps està acreditada per la casa "Cadence" per fer formació en els seus productes a alumnes particulars o grups, però també a professors de manualitats.
L'empresa "Cadence", de la qual El Niu d'Art comercialitza tots els seus productes, ofereix pintures, pastes i suports que permeten els espectaculars resultats que es poden veure a l'aparador de la botiga. "La gent es pensa que és molt difícil, però realment és molt fàcil amb aquests productes", explica la Montse. El límit de la manualitat està en la imaginació de cadascú. Si tens una idea d'una manualitat, parla amb la Montse. Ella t'ensenyarà com a dur-la a terme i quins són els productes que necessites per fer-ho. I si t'engresques amb aquest món, et podràs informar de les seves classes per aprendre més.
També pots visitar-la al seu canal de Youtube "Laboratorio de ideas Montse Garcia" on podràs veure com transformar en una obra d'art objectes molt quotidians.

El niu de l'Art, el lloc on es fan realitat les idees
comentaris