24.09.2020 |
clicama

Ni 1 piojo +, centre de tractament i prevenció de la pediculosi

Av. Jaume I, 120 Tel. 697 301 357

Ni 1 piojo +, centre de tractament i prevenció de la pediculosi

Ni 1 piojo +  és un centre amb un equip qualificat i amb experiència especialitzada en el tractament i eliminació de polls i llémenes d'una manera 100% natural. Gràcies al mètode que han desenvolupat totalment innocu, sense pesticides i químics poden tractar a nens, embarassades i persones amb al·lèrgies garantint la solució del problema en tan sols 90 minuts.

Una infestació pot causar baix rendiment escolar, i produir danys en l'organisme. El mètode Ni 1 piojo + permet en tan sols tres passos acabar amb el problema, i gràcies a que fem servir l'últim sistema d'aspiració patentat així com productes orgànics per a la prevenció de futures infestacions, un cop realitzat el tractament i seguint uns senzills consells és molt difícil tornar a agafar-los.

A Ni 1 piojo + col·laboren amb els centres escolars en forma de xerrades explicatives sobre detecció, prevenció, vida dels polls i tractaments per a l'eliminació. També realitzen revisions als nens a petició del centre, el dia que desitgin, prèvia autorització dels pares. Aporten fulls informatius als pares i normes a seguir en cas d'infestació. Per cada nen que els enviïn aportem a l'AMPA, centre, secretària, etc. ... un 5% de l'import del tractament realitzat. També apliquen un descompte del 10% als alumnes del centre que realitzin un tractament. (No acumulable a altres ofertes del centre.).

No dubtis en concertar una visita

Ni 1 piojo +, centre de tractament i prevenció de la pediculosi
comentaris