25.08.2019 |
clicama

Neteja Activa, commemora els seus 10 anys

C. Bartomeu Robert, 48 Tel. 691 586 240/41

Neteja Activa, commemora els seus 10 anys

L'empresa de neteja de Mollet Neteja Activa ja fa 10 anys que ofereix els seus serveis a particulars, empreses i comunitats de veïns. Fa uns dies les dues sòcies fundadores, la Núria i la Marta, van celebrar-ho amb un sopar i van bufar les espelmes d'aniversari amb bona part de l’equip que fa realitat els serveis que ofereixen. Uns serveis que es caracteritzen per la seva professionalitat i cura pels espais i l'ús de productes de qualitat que asseguren els millors resultats.


Des de 2008 Neteja Activa ha crescut en treballadors, en serveis, i en àmbit d'actuació. Avui tenen presència a diferents poblacions dels Vallès Oriental, Occidental, Barcelonès i han consolidat importants clients empresarials. Els serveis els poden oferir segons la necessitat dels clients, és a dir, puntualment o periòdicament. També fan neteges de final d'obra o de pisos de lloguer.


Al marge d'oferir serveis de neteja, a Neteja Activa també fan venda directa de diversos productes, entre els quals destaquen els ambientadors amb aromes d'alta qualitat que distribueixen per tota la península.


Es tracta, ens explica la Núria, d'aromes inspirats en perfums molt coneguts pensats per aromatitzar espais com una botiga o una oficina, però que també impacten per la seva frescor i naturalitat en àmbits com la llar o el vehicle. Això és possible per què els ambientadors de gamma alta es diferencien dels altres per la quantitat més gran d'essència que porten i per la seva menor quantitat d'alcohol. Venen ambientadors a botigues de roba, del sector del moble, hotels, cases rurals, escoles bressol, joieries, sabateries... i a particulars.

Comentarios