26.02.2020 |
clicama

MeKOmo, olors i sabors de taverna japonesa per emportar

Ronda Orient, 8 Tel. 93 138 11 57

El MeKOmo està davant de l'estació de Mollet-Sant Fost
El MeKOmo està davant de l'estació de Mollet-Sant Fost
MeKOmo, olors i sabors de taverna japonesa per emportar

El nou MeKOmo de la Ronda Orient vol traslladar a la ciutat de Mollet del Vallès les olors, sabors i textures de la cuina simple, saborosa i tradicional d'una Izakaya (taverna japonesa).
Una cuina que s'ofereix en el mateix local, que disposa d'una petita terrassa, però que s'ofereix a tots els molletans sota el concepte de Take Away (menjar per emportar).
MeKOmo ofereix comandes a domicili que es poden fer en el mateix local, per telèfon o per mitjà de la seva web mekomo.es.
La nova taverna japonesa de la ciutat ofereix una carta assortida en entrants i aperitius, amanides, gua bao, yakisobas i diverses especialitats japoneses.
Es tracta d'una carta de productes d'acurada elaboració, feta al moment, i gran qualitat que s'ofereixen a uns preus molt ajustats. A meKOmo fan realitat allò de les tres B (bo, bonic, barat).
Ara, com a promoció per la seva apertura, ofereixen, de dilluns a divendres al migdia, descomptes del 15% en totes les comandes. També els posseïdors del Carnet Jove poden beneficiar-se d'una reducció del 10%.
Hi ha a més a més ofertes especials que es renoven amb freqüència i de les quals en pots gaudir qualsevol dia de la setmana. Visita la seva web mekomo.es i descobreix la carta de la nova taverna japonesa de Mollet i tot el que t'ofereix.

Ronda Orient, 8 Tel. 93 138 11 57

Comentarios