26.09.2020 |
clicama

MB Gestors, un aliat per vendre el teu habitatge

Avda. Jaume I, 19 Tel 93 010 70 75

MB Gestors, un aliat per vendre el teu habitatge

Des de fa uns dies ha obert portes a Jaume I, MB Gestors, una empresa d’intermediació immobiliària integral que a més a més ofereix als seus clients serveis de assessoria, corredoria d’assegurances i gestoria.

Només cal passar per l’aparador de MB Gestors per adonar-se que estem davant d’un concepte d’immobiliària diferent al que estem acostumats. El gran aparador doble, similar al de les sabateries ofereixen en pantalles de gran format una petita selecció d’habitatges que els seus  propietaris els hi ha confiat per vendre.

Segons ens explica en Miquel, gerent de MB Gestors,  aquest aparador on destaquen de forma tant evident les propietats en venda forma part del  la seva filosofia del negoci  enfocada al “venedor”. Des de que una persona entra per la porta amb la intenció de vendre la seva propietat, des de MB Gestors li posen a la seva disposició diversos recursos per fer-la efectiva. Entre ells el de gaudir d’un destacat aparador en un lloc de pas.

No és la única: també s’ocupen de tot el que calgui per que l’habitatge surti al mercat en les millors condicions (neteja, decoració...), de facilitar-ne la venda ( facilitant l’obtenció d’hipoteques) i de tots els tràmits posteriors de la venda i la postvenda, inclòs el pagaments dels impostos. “Acompanyem al venedor des del primer moment perquè pugui fer la venda amb les màximes garanties”, ens expliquen.

A MB Gestors, a més a més, formen part de Viaxarxa en la que estan associades diverses agències de tal manera que diverses immobiliàries treballen en xarxa per fer efectives les vendes de qualsevol propietat amb totes les garanties.

A més d’aquest serveis immobiliaris, de compra-venda i de lloguer, també disposen de corredoria d’assegurances i ofereixen serveis d’assessoria per autònoms i empreses. També de diversos serveis de gestoria com la redacció de contractes o las gestions davant de les administracions locals.

Si vols vendre el teu habitatge, no dubtis en anar a MB Gestors i preguntar pel seu servei d’integral.

www.mbgestors.com

MB Gestors, un aliat per vendre el teu habitatge
comentaris