30.05.2020 |
clicama

Luzeva Iluminación, 16 anys il·luminant la teva llar

Luzeva Iluminación, 16 anys il·luminant la teva llar

Avui divendres Luzeva Iluminación, la botiga d'il·luminació tècnica i decorativa de la Rambla Pompeu Fabra, bufa espelmes d'aniversari. Ja fa setze anys queil·luminen la vida de molts molletans i vallesans. Un bon motiu de celebració. Uns anys els quals la propietària de Luzeva l'Eva Màrquez, que compta amb gairebé amb vint anys d'experiència en el sector, ha vist com el sector evolucionava tecnològicament de forma sorprenent. També ho ha fet en l'àmbit del disseny cosa que fa que el sector de la il·luminació ofereixi avui possibilitats impensables fa uns anys. Sobretot gràcies a la tecnologia de leds.


El que no ha canviat en aquests anys és que des de Luzeva sempre s'ha aconsellat als seus clients les millors solucions.
Aquest és el motiu pel qual Luzeva vol agrair la fidelitat dels seus clients durant aquests setze anys de vida i els recorda que a la seva botiga podran trobar tota classe de solucions d'il·luminació decorativa que engloba l'exterior, interior, d'estil clàssic, rústic, modern, i també les darreres tendències. D'altra banda, ofereix al consumidor una il·luminació tècnica per a empreses i negocis.


Luzeva Iluminación ofereix a particulars i empreses, en tota classe de projectes que vulguin dur a terme estudis d'estalvi energètic per fer que l'eficiència en el consum, la reducció de la despesa energètica i el disseny vagin de la mà.

Luzeva Iluminación, 16 anys il·luminant la teva llar
comentaris