23.03.2019 |
clicama

Luxe Auto Trading, reparacions amb valor afegit

Passatge de l'Autopista, 16 Tel. 93 579 01 14 www.luxeautotrading.com

Luxe Auto Trading, reparacions amb valor afegit

Amb més de 10 anys d'experiència en el sector, Tallers Luxe Auto Trading ofereix al polígon Can Magarola de Mollet assessorament, qualitat i eficàcia per a la reparació dels vehicles, incrementant el valor afegit dels serveis oferts.

Tallers Luxe Auto Trading ofereix un servei integral per a qualsevol marca d'automòbil en reparacions de tot tipus, xapa i pintura. Un servei ràpid, professional, de qualitat, confiança i al millor preu.


A Luxe Auto Trading saben el que es necessita per oferir un servei de qualitat als seus clients i per això el seu ampli taller està equipat tant amb els últims sistemes de tecnologia de gestió com de reparació, prestant unes pràctiques de qualitat impecables als seus clients millorant així els seus temps de reparació.


A Luxe Auto Trading podràs trobar molts serveis al mateix dia, reparacions amb garantia i un servei d'urgències 24 hores al dia, set dies a la setmana. Quan el teu vehicle els necessita, ells hi són.


"La qualitat i la rapidesa de qualsevol reparació és la nostra filosofia de treball", expliquen. Per a això, les seves instal·lacions compten amb una plantilla especialitzada amb una gran experiència, un equipament amb tecnologia d'última generació i un sistema de gestió informatitzada integral. Això permet una atenció àgil i eficaç molt per sobre de qualsevol altre taller del mercat, sent la "rapidesa" el seu principal valor afegit.

Comentarios