24.09.2020 |
clicama

Love& Letters, detalls personalitzats per nadons i nens

c. Francesc Macià, 49 Tel. 657 800 073

Love& Letters, detalls personalitzats per nadons i nens

Ha arribat un nou membre a la família i vols regalar quelcom especial? És l'aniversari del teu nebot i vols fer-li un obsequi especial? Doncs és el moment que pensis en Love& Letters del carrer Francesc Macià. Des de fa dos anys, l'Eva Gálvez personalitza diversos productes tèxtils (samarretes, pitets, tovalloles, nines...) i de fusta amb brodats i serigrafies totalment personalitzades i a preus molt raonables.


L'Eva, que rep ja comandes de tota Espanya, ha obert aquest passat mes de desembre el seu taller al carrer Francesc Macià de la nostra ciutat que també li serveix per exposar i mostrar els seus treballs al públic.


Si t'apropes a Love&Letters podràs veure una gran quantitat de productes que es poden personalitzar de la forma que tu vulguis per poder fer un regal únic i irrepetible, una petita obra d'art que donarà una nova vida a qualsevol racó de casa teva.


L'Eva ens explica que també pot atendre peticions i demandes de productes per adults, però que a ella s'ha especialitzat en productes per nens i nenes. En tot cas, si has de fer un regal especial per un nen o un nadó... Visita-la i demana-li que et faci una proposta.

Visita el seu Facebook

Love& Letters, detalls personalitzats per nadons i nens
comentaris