21.09.2020 |
clicama

La Llesca, xuletons i entrecots de quilo

c. Jaume Coll, 15 Tel. 93 570 97 12

 

La Llesca, xuletons i entrecots de quilo

Els xuletons i entrecots del mesón La Llesca tenen una reconeguda reputació. Molts són els que van a aquest establiment amb l'ànim d’agafar un ganivet i una forquilla esmolats per enfrontar-se a un peça de quilo de carn de qualitat.

Però no cal ser una amant de la carn per visitar el restaurant del carrer Jaume Coll. A La Llesca ofereixen una selecta, extensa i cuidada selecció de tapes, de torrades, carns a la brasa, pernil ibèric ofert als clients al tall de tal manera que cada client podrà triar sense problemes... Una carta farcida de productes de qualitat dintre d'una cuina casolana i sense sorpreses... Molts d'aquests plats es poden trobar en un menú diari que s'ofereix per 11,50 euros amb cafè inclòs.

La Llesca és un clàssic de la restauració de Mollet, ja que són ja 22 els anys amb presència a la ciutat. Des de fa poc més d'un any, el tradicional mesón s'ha renovat completament perquè el local sigui més acollidor de cara als seus clients. S'han renovat aspectes de la decoració, s'ha tret la barra i ara La Llesca té un aire més de restaurant. Les novetats afecten l'espai del mesón però no a la seva oferta gastronòmica. "El local és més acollidor, però els serveis segueixen essent els mateixos", explica Cristian Barrero, cuiner de La Llesca.

Facebook de La Llesca

La Llesca, xuletons i entrecots de quilo
comentaris