18.02.2020 |
clicama

Little Chicken, pollastres a l'ast a domicili

c. Joaquim Mir, 56. Tel. 93 277 62 83

Little Italy, la coneguda pizzeria, ofereix un nou servei els caps de setmana
Little Italy, la coneguda pizzeria, ofereix un nou servei els caps de setmana
Little Chicken, pollastres a l'ast a domicili

Little Italy, la coneguda pizzeria, ofereix un nou servei els caps de setmana: serveix pollastres a l'ast a domicili. No es tracta de pollastres a l'ast convencionals sinó de pollastres cuinats amb aquest sistema que reben el seu darrer toc de foc al forn de llenya de la pizzeria. Això, al costat de la bona qualitat de la matèria primera, els dóna un toc especial. Els pollastres vénen acompanyats de patates – pelades a mà, cuinades al forn de llenya i amanides amb sal, pebre i ceba- i canelons de diverses classes que són gratinats al forn.
El nou servei s'ofereix en dos menús: per dues persones (1/2 pollastre + 300 g de patates i dos refrescos) o de quatre persones (1 pollastre+ 600 g de patates i quatre refrescos o una ampolla de lambrusco). El primer menú té un preu de 8,75 euros i el segon de 14 euros.
Els usuaris del servei a domicili s'estalvien les típiques cues de les rostisseries els caps de setmana i tenen garantit que en una hora els arribarà la seva comanda en perfectes condiciones, llesta per emplatar i menjar.

Comentarios