23.09.2020 |
clicama

KdCarol, novetats totes les setmanes en gelats artesans

c. Gaietà Ventalló, 7-9 Tel. 93 593 65 02

KdCarol, novetats totes les setmanes en gelats artesans

A KdCarol la botiga del carrer Gaietà Ventalló especialitzada en productes gurmet, ha iniciat ja la temporada d'estiu. L'establiment ha estat condicionat de nou i ara ofereixen a tots els molletans gelats artesans, orxates naturals i granissats de màxima qualitat.

En Gelats, ens explica la seva propietària la Carolina, en tindran més de 20 varietats. La majoria seran les mateixes que els seus clients varen poder gaudir la temporada passada però aquest any volen oferir als seus clients la possibilitat d’experimentar i gaudir amb nous sabors. Per això cada setmana ofereixen una o dues novetats. Aquesta setmana oferien  el gelat de Crema de formatge amb figues.

Els gelats es podran comprar amb la característica galeta en forma de con o bé en envàs per menjar amb cullereta. Els gelats artesans destaquen per la seva cremositat i per ser tots ells baixos en sucre.

I si no vols un gelat, no deixis de tastar la seva orxata natural. I no pateixis per les calories. L'orxata natural té menys sucres que la industrial, però és que a més a més podràs gaudir-ne d'una sense sucre i sense edulcorants.

Per descomptat, a KdCarol podreu seguir trobant la seva gran varietat de galetes artesanes i productes saludables com les més de 100 varietats de tes i infusions i rebosteria sense gluten.

Facebook

KdCarol, novetats totes les setmanes en gelats artesans
comentaris