20.01.2019 |
clicama

KdCarol, gelats artesans, orxates i granissats naturals

c. Gaietà Ventalló, 7-9 Tel. 93 593 65 02

KdCarol, gelats artesans, orxates i granissats naturals

A KdCarol la botiga del carrer Gaietà Ventalló especialitzada en productes gurmet, ha iniciat ja la temporada d'estiu. L'establiment ha estat condicionat de nou i ara ofereixen a tots els molletans gelats artesans, orxates naturals i granissats de màxima qualitat.

En Gelats, ens explica la seva propietària la Carolina, en tindran més de 20 varietats. Seran les mateixes que els seus clients varen poder gaudir la temporada passada amb alguna suggerent novetat com és el gelat de mandarines. Els gelats es podran comprar amb la característica galeta en forma de con o bé en envàs per menjar amb cullereta. Els gelats artesans destaquen per la seva cremositat i per ser tots ells baixos en sucre.

I si no vols un gelat, no deixis de tastar la seva orxata natural. I no pateixis per les calories. L'orxata natural té menys sucres que la industrial, però és que a més a més podràs gaudir-ne d'una sense sucre.

A KdCarol també tenen diferents granissats clàssics com el de llimona però també amb altres més arriscats i que no pots deixar de tastar com el de xocolata negra baix de sucre. Tots ells elaborats a partir de sucs naturals.

Per descomptat, a KdCarol podreu seguir trobant la seva gran varietat de xocolates i productes saludables com les més de 100 varietats de tes i infusions i productes, galetes, o rebosteria sense gluten.

Més informació al seu Facebook

Comentarios